Tuoteryhmäpäällikkö, laitosturvaratkaisut / Finland

BMH Technology on yksi alansa johtavista kestävien energiaratkaisujen avaimet käteen -toimittajista. Yrityksemme kehittää ja toimittaa globaalisti edistyksellisiä jätteestä kierrätyspolttoainetta valmistavia TYRANNOSAURUS®-laitoksia sekä perinteisiä kiinteän biomassan käsittelyjärjestelmiä. Autamme asiakkaitamme vähentämään kaatopaikkaläjittämistä ja fossiilisten polttoaineiden aiheuttamia hiilidioksidipäästöjä. Liikevaihtomme vuonna 2019 oli 58 milj. € ja työllistämme noin 150 henkilöä Suomessa, Ruotsissa, Kiinassa, Puolassa ja Espanjassa. Tutustu meihin paremmin YouTube-kanavallamme, BMH Technology.

Liiketoimintamme edelleen kasvaessa etsimme

LAITOSTURVARATKAISUJEN TUOTERYHMÄPÄÄLLIKKÖÄ

osaksi Teknologia-tiimiämme

Odotamme hakijalta tehtävään soveltuvaa teknistä koulutusta ja toivomme aiempaa kokemusta esimerkiksi pölynpoisto-, sammutus, kipinäntunnistusratkaisuista sekä Atex-vaatimusten tuntemusta erilaisissa teollisissa sovelluksissa. Olet työotteeltasi analyyttinen ja hahmotat taitavasti kokonaisuuksia.

Tehtäviin kuuluu vastata laitosturvaratkaisujen määrittelystä ja tuotteistamisesta sekä kehitys- että asiakasprojekteissamme. Toimit yhteistyössä myynnin ja muun suunnittelutiimin kanssa, etsien aktiivisesti ratkaisuja toimituskokonaisuuksiin, joten arvostamme sujuvia vuorovaikutus- ja yhteistyötaitoja Toivomme henkilöltä myös valmiutta matkustamiseen, sillä olennaista tehtävän kokonaisvaltaisen hallinnan kannalta on myös tutustua laitosratkaisuihin paikan päällä.

Etsimme henkilöä, joka sitoutuu viemään yhdessä sovitut asiat loppuun saakka arvojemme -menestys-yhteistyö-intohimo - mukaisesti. Ymmärrät, että hyvän asiakaskokemuksen luominen on menestyvän toiminnan kivijalka. Kansainvälisen toimintamme vuoksi englannin kielen osaaminen on tärkeää tehtävässä onnistumisen kannalta.

Tarjoamme ympärillesi innostavan projektiorganisaation, mielenkiintoisen työnkuvan sekä kykyjesi mukaiset etenemismahdollisuudet. Käytössämme on myös joustavat keinot etätöiden tekemiselle. Meillä sinua tuetaan oman henkilökohtaisen osaamisesi kehittämisessä.

Lisätietoja tehtävästä antaa Teknologiajohtaja Ville Hakanperä puh. 050 3481382.

Viimeinen hakupäivä / Deadline for applications: 31.1.2021

Täytä hakemuksesi tästä /
Submit Your Resume for This Job Opening

Etunimi / First Name: *
Sukunimi / Last Name: *
Syntymävuosi / Year of birth:
Puhelin / Phone: *
Sähköposti / E-mail: *
Paikkakunta / City *:
Koulutus / Education:
Tutkintonimi / examination:
Pääaine/suuntautuminen / major:
Valmistumisvuosi / Year of graduation:
Nykyinen / viimeisin työnantaja /
Current / latest employer:
Nykyinen / viimeisin tehtävä /
Current / latest jobtitle:
Lisätietoja ammatillisesta osaamisestasi / More information about Your work skills:
Kerro itsestäsi / Presentation:
Palkkatoive / Salary:
Hakemus
Application Document (PDF/DOC format):
Ansioluettelo
CV Document (PDF/DOC format):
Muu dokumentti
Other Attachment (PDF/DOC format):
   
* I have read and accept BMH Technology's Privacy statement. In addtion, I confirm that all the information I am providing is correct and accurate.
 
* = pakollinen kenttä / required field